Fatma Aksoy Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://fatmaaksoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Süleymanlı Mah. Talas / KAYSERİ
VİZYON : Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak bir yönetim anlayışıyla eğitim kurumlarına örnek önder bir okul olmak temel amacımızdır.
MİSYON : FATMA AKSOY ORTAOKULU olarak Atatürk İlkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen,21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına yönelik öğrenci yetiştirmek görevini üstlenmiş bulunuyoruz. Belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili, verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onları sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yetenekleri geliştirmelerine ortam sağlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR : 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Bilgi Yarışması Talas İlçe 2.liği

Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis :
Ulaşım : Özel araçlarla sağlanmaktadır. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi´ne ait otobüsler ile de okulumuza ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Süleymanlı Mah/Talas-KAYSERİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 30 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :